Om oss

Stein Flaatrud

REG Homeopraktiker MNLH og Naturterapeut


Har lest homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi. Har praktisert som terapeut siden 1983. Var fast kurs- og foredragsholder for Axelsons Body Work School i en årrekke, Biotech Pharma og Life Plus, har også vært benyttet som kurs- og foredragsholder for Terapi-Consult, Trace Elements, Helsekostsentralen, Nikken, Pharmanex, Eqology, Organic House (nå Pure Supply) , Life, Sunkost, samt en rekke foreninger og organisasjoner i både inn og utland.


Har utviklet og utvikler en rekke produkter for helsekostbransjen. Skriver for flere publikasjoner (se artikler på www.helhetshelse.no ). Største kunde i Europa av hårmineralanalyser fra Trace Elements gjennom en årrekke. Har også sertifisert og kurset andre terapeuter for disse i en tiårsperiode.

Linda Rahbek

REG Homeopraktiker MNLH og Naturterapeut


Hun har en treårig tysk utdannelse innen naturmedisin, med bred faglig bakgrunn. Har parallelt med arbeide som terapeut, også arbeidet i og drevet helsekostbutikk i mange år. Hennes interesse for matintoleranse oppsto da hun fikk sin yngste datter som hadde kraftig allergi og atopisk eksem (og matintoleranse). Hun har drevet egen praksis i mange år for å ha førstehånds erfaring innen matintoleranse og behandling av dette.


2000-2005 jobbet hun som fagsjef i Vitamina Helse og Velvære (som siden ble Life) med veiledning og undervisning av butikk personalet. 2008 startet de BioTek klinikken AS hovedsakelig for å kunne være oppdatert i praksis, samt være et faglig kompetanse senter innen matintoleranse. I tillegg til matintoleranse testing jobbet hun med blod mikroskopering, kropps skanning og kostveiledning.


I løpet av de snart 12 år hun har jobbet spesifikt med matintoleranse, har hun holdt kurs og foredrag i inn og utland, for ulike terapeutgrupper og leger / barneleger.


Hun har deltatt jevnlig på kurs og konferanser i inn- og utland, bl.a. innen funksjonell medisin.


Føler du behov for mer informasjon enn testene og din behandler kan gi, du bestille time eller telefonkonsultasjon med Linda eller Stein.


Telefon: +47 63 97 69 90 eller e-post: post@helse-test.no


Helse-test.no

Bli kjent med din egen kropp

63 97 69 90